Argitoidud

Ahjupannkook ploomidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ahjust tulnud soe pannkook on maitsev kontrastselt külma jäätisega. Sorts Vana Tallinna likööri või brändit annab täidisele mõnusa maitse, kuid ei ole kohustuslik.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 20 minutit paisumiseks

Kogus: 8 portsjonit
Sega taina ained ja lase 20–30 min seista. Lõika ploomid pooleks või neljaks. Sulata või pannil ja küpseta ploomid selles pehmeks, u 10 min, olenevalt ploomidest (pehmed ploomid küpsevad rutem). Lisa suhkur ja kaneel ning sorts Vana Tallinna likööri, kuumuta segades läbi. Vala tainas u 25 x 30 cm võiga määritud ahjuvormi. Tõsta tainale ploomid ja küpseta 225-kraadises ahjus 25 min kuldpruuniks. Raputa peale kaneelisuhkrut ja serveeri jäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa