Argitoidud

Küüslaugupasta

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Kuldsed küüslaugulaastud, küüslauguleherohelised tagliatelle-pesad ja peibutuseks mandlilaastud. Taldrikutäis, mis on üdini lihtne ja aus.
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane pastapesad soolasesse vette keema ja keeda vastavalt pakil antud korraldustele al dente. Kuumuta pannil või ja õli ning lisa sinna õhukesteks laastudeks lõigatud küüslauk. Keeruta kiirelt. Lisa mandlilaastud, hakitud petersell või metsik rukola ning näpuotsatäis soola. Sega õrnalt, kuni laastud on õrnkuldsed.
2. Kurna pasta lohakalt (loe: jäta pisut keemisvett potti). Vala pasta pannile, sega läbi ning nirista pisut koort sekka. Riivi parmesani peale ja söö kohe!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jaana 13.märts 2014 20:00
Väga hea roog! Selline värske, kerge, aga samas toitev ning valmistada on kerge. Tegin peterselliga, sest rukola maitse mulle ei meeldi. Küüslauku soovitan kindlasti rohkem panna kui retseptis. Kindlasti teen seda veel :)
hmmm 28.aug 2013 11:20
naljakad mehed teil, kui ainult liha on toit... Aga selline pastaroog tulebki süüa KOHE, juba poole tunni pärast pole ta midagi väärt (rääkimata järgmisest päevast).
hhh 27.aug 2013 18:31
No kohe üldse ei maitsenud. Mehed seda süüa kah ei tahtnud kuna liha polnud. Järgmisel päeval oli toidul kapsa maitse tänu rukolale.
Oksana 30.jaan 2013 20:16
Väga maitsev ;))Rukkola tegi selle roa väga heaks, küüslauku oleks võinud isegi rohkem panna.
Del 28.jaan 2013 15:31
Tere, anuj! "Peaks proovima" võib öelda iga retsepti kohta. Palun kommenteeri siis, kui juba oled selle retseptiga katsetanud ja jaga oma muljeid.
anuj 23.jaan 2013 21:05
Peaks proovima
1