Argitoidud

Pastinaagi-oapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge magusa maitsega roog on huvitav lisand liha või kana juurde, aga taimetoidu sõpradele nauditav ka eraldi söögikorrana.
Valmistusaeg: üle 60 min

+ ubade leotamiseks ööpäev

Kogus: 4 portsjonit
Pane pestud oad eelmisel päeval rohke veega likku. Koori pastinaagid, porgandid ja juurseller ning lõika sektoriteks, tükelda ka sibulad sektoriteks. Purusta küüslauguküüned. Vala ubadelt leotusvesi ära ja nõruta oad. Pane õli, kurkum ja küüslauk potti ja kuumuta segades. Vala juurde tükeldatud köögiviljad ja kuumuta mõni minut. Lisa vesi, mesi, sool ja must pipar ning oad. Sega, nii et oad jäävad paja põhja. Hauta rooga pliidil nõrgal kuumusel või ahjus 175 kraadi juures umbes tund aega. Sega tärklis veega ja vala patta. Hauta veel paar minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa