Argitoidud

Värviline kalapada

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Selle roa retsept pärineb Hispaaniast, kus värskete mereandide hankimine pole probleem. Meil võib iga kokk varieerida kala ja mereandide koostist vastavalt oma soovile ja saadavusele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibulad, küüslauk, porru, porgand, fenkol ja seller. Võta suurem paksupõhjaline kastrul ja lase võil selle põhjas nõrgal kuumusel sulada. Lisa hakitud köögivili ja hauta see võis pehmeks, u 10 minutit. Vala potti tomatipüree, tükeldatud tomatid, valge vein ja brändi. Lase keema ja keeda 10 minutit. Lisa loorberileht, puljong ja rõõsk koor, hauta veel 10 minutit. Lisa Cayenne’i pipar, jahvatatud paprika, viilutatud kartulid ja porgandid. Hauta 10 minutit. Pane potti kalatükid ja muud mereannid ning hauta veel 5 minutit. Enne
serveerimist lisa hakitud petersell, estragon ja sidrunimahl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kessukas25 16.apr 2013 23:04
Väga mõnus ja huvitav toit.Kõik komponendid sobivad nii super hästi kokku.Täna tegin seda teist korda ja tulevikus teen ka kindlasti.Minu heakskiit igatahes. :)
1