Argitoidud

Lambapilaff, natuke terav ja natuke magus

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kesk-Idast ja Aasiast pärit rooga võib valmistada mitmes variatsioonis. See pilaff on natuke terav ja natuke magus.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Prae hakitud sibulat poti põhjas õlis 2–3 minutit, lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud liha ja pruunista. Vala juurde porgandikuubikud ja kuumuta ka neid paar minutit. Pane potti veel tükeldatud tomatid, paprika, aprikoosid ning rosinad. Hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa riis, kuumuta segades läbi. Vala juurde vesi
ning murendatud puljongikuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta kaane all 30 minutit. Kui roog muutub liigselt kuivaks, lisa veel vett. Viimistle maitse soola ja pipraga ning lisa pisut Cayenne’i pipart. Raputa peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
h 13.märts 2016 23:57
Lammas ei küpse pole tunniga pehmeks.
1