Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Argiõhtu hakklihapada

Argitoidud

Argiõhtu hakklihapada

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imekiirelt valmiv roog. Lisada saad just selliseid köögivilju ja kastet, mis rohkem meeldivad. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Kodune hakkliha
3 küünt Küüslauk
Õli
450 g Köögiviljad (külmutatud)
4 dl Kartul (kooritud ja riivitud)
400 g Pastakaste (Itaalia)
Lihapuljong või
3 dl Köögiviljapuljong
3 sl Worchestershire´i kaste
Pruunista hakkliha koos purustatud küüslauguga poti põhjas õlis. Lisa kõik ülejäänud ained. Hauta u 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

KOMMENTAARID

kats 13.veeb 2013 18:25
söödav, aga ei midagi erilist, teist korda ei teeks
liiiizu! 29.okt 2008 12:54
vägahea toit . ise teen seda kuus mitu korda , super lihtsalt . :Y
RIINA17 22.märts 2008 19:01
Tõhusam kõhutäis saab,kui lisada natukene 10%(20%) hapukoort enne valmimist.Üks mehine kõhutäis.Kui toidu sisse panna kartulit,pole kartulit enam lisandiks vaja,siis on nagu ühepajatoit.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga