Argitoidud

Suitsujuustuga üleküpsetatud tursk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Riivitud suitsujuust annab kalale kreemja katte ning muidugi ka suitsumekki. Võid kala valmistada ainult pannil, aga sama hästi sobib see ka korraks eelkuumutatud ahju pista.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika tursafilee sobivateks portsjontükkideks. Nahka pole tarvis eemaldada, see hoiab kala küpsetamisel ilusti koos. Kuumuta pannil või ja prae kõigepealt kala nahata poolt umbes 1 minut. Keera siis kala ringi, maitsesta soola ja pipraga ning prae veel minuti jagu. Puista peale riivitud juust ja kata pann kaanega. Vähenda kuumust ja küpeseta veel umbes 5 minutit, kuni juust hakkab sulama. Pärast pruunistamist ja maitsestamist võid panna kala veel 200-kraadisesse ahju järelküpsema. Siis piisab samuti 5-6 minutist ja valmis ta ongi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa