Argitoidud

Kartulipuder veiselihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pudrud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks Autor: Pille Enden
Lihtne tõhus roog, mis nõuab valmimiseks küll pikka aega, ent podiseb enamiku sellest omasoodu pliidil. Vett
võiks lisada roale algul pigem vähem, sest kartulid on erinevad ja nõuavad ka erinevalt vedelikku. Toidu tegemiseks võib kasutada pehmet liha või valmis lõigatud böfstrooganovitükke.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid ja sibulad. Lõika liha, sibulad ja kartulid suuremateks tükkideks ning pane suurde potti. Kalla peale nii palju vett, et ained oleksid napilt kaetud. Lisa pipraterad ja loorberilehed, kuumuta keemiseni. Riisu pinnale tekkinud vaht. Alanda kuumust, kata pott kaanega ning hauta rooga umbes 1,5 tundi ehk kuni liha on mure ja kartulid puruks keenud. Eemalda loorberilehed. Vajadusel tambi kartul pudrunuiaga katki ja sega
puulusikaga ühtlaseks. Maitsesta soola ja võiga. Serveerimisel puista peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lilli 07.märts 2013 19:26
See on küll maitsev!!
1