Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Supp valgete ubadega

Argitoidud

Supp valgete ubadega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Paljude võimalustega supp -  algne variant kuulub taimetoidu hulka, ent supi sisse sobib hästi ka tükeldatud keeduliha. 
Retsept
portsjonile
0.5 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tk Porgand
6 nuppu Rooskapsas ehk Brüsseli kapsas
3 sl Purustatud tomatid
6 dl Köögiviljapuljong
2 dl Valge uba
Õli
Must pipar
Petersell
Haki küüslauk, sibul ja porgand ning prae õlis kergelt läbi. Lisa purustatud tomat ja kuumuta mõned minutid. Vala potti puljong ja oad ning keeda, kuni porgand valmib. Valmimise lõpufaasis lisa poolitatud Brüsseli kapsad. Maitsesta pipra ja hakitud peterselliga.

SOOVITUS:
Kui kasutad konservube, lisa need loputatult vahetult enne supi valmimist.

KOMMENTAARID

arxitibi 18.sept 2014 13:19
Olen nõus, et paljude võimalustega. Kuna rooskapsas mulle ei meeldi, siis olen selle küll värske kapsa, küll Hiina kapsaga. No ja siis seganud lõpuks küll hapukoore, toorjuustu, riivjuustuga. Ainult on üks asi, millest ma aru ei saa, miks peaks konservube loputama- vot seda ma ei tee. Muidu üks kiiremaid ja lemmikumaid suppe.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes