Argitoidud

Sealihavokk köögiviljade ja ananassiga

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: Aasia toidud Autor: Epp Mihkels
Aasia ja Tai köögi toidu pole sugugi kõik ühtmoodi tulised.  Säristatud liha ja köögiviljade maitseid timmi sojakastme ja tšilli abil.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sealiha 1 cm paksusteks ribadeks. Sega tšilli- ja sojakaste ning vala lihatükkidele. Lase vähemalt pool tundi toatemperatuuril marineerida. Samal ajal puhasta köögiviljad. Lõika sibul keskmise laiusega viiludeks, porgand õhukesteks seibideks ning suvikõrvits kangideks. Võta ananassiviilud leemest ja lõika iga viil 4-5 tükiks. Nõruta sealiha sõelal, säilitades marinaadi. Aja vokkpannil õli kuumaks, kuni need hakkavad pruunistuma. Lisa tükeldatud köögiviljad ja prae pidevalt segades 6-8 minutit, nii et liha jääb küps, kuid viljad krõmpsud. Lisa ananassitükid ja alleshoitud marinaad ning kuumuta roog veel kord läbi. Vajadusel lisa soolasuse lisamiseks sojakastet. Serveeri koos riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mammu222 25.mai 2013 17:20
Tegin-ja väga maitsev!
1