Argitoidud

Kuum pestovõileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiire perenaise kokaraamat Autor: Pille Enden
Kuum võileib on üks kiiremaid võimalusi tühja kõhtu täita. Mahe mozzarella ja maitsev pesto moodustavad koos tomati ja rukolaga hõrgu maitsekombinatsiooni.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika tomat ja juust viiludeks. Määri saiadele õhuke kiht pestot ja tõsta saiad ahjuplaadile. Lao peale tomati- ja juustuviilud. Määri peale ülejäänud pesto ja nirista üle õliga. Küpseta 200-kraadises ahjus 5-8 minutit, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri rukolalehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa