Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuum pestovõileib

Argitoidud

Kuum pestovõileib

Pille Enden Kiire perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kuum võileib on üks kiiremaid võimalusi tühja kõhtu täita. Mahe mozzarella ja maitsev pesto moodustavad koos tomati ja rukolaga hõrgu maitsekombinatsiooni.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Mozzarella
500 g Kirsstomat
8 viilu Röstsai
4 sl Oliiviõli
4 sl Pesto
50 g Rukola
Sool
Must pipar
Lõika tomat ja juust viiludeks. Määri saiadele õhuke kiht pestot ja tõsta saiad ahjuplaadile. Lao peale tomati- ja juustuviilud. Määri peale ülejäänud pesto ja nirista üle õliga. Küpseta 200-kraadises ahjus 5-8 minutit, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri rukolalehtedega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes