Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalkunirisoto

Argitoidud

Kalkunirisoto

Angeelika Kang 100 linnuliharooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paprika ja aprikoosikeedis annavad risotole veidi magusa maitse, Tabasco kaste lisab teravust. Tervislikust pajaroast jätkub ka suurele perele.
20-40 min
Retsept
portsjonile
500 g Kalkunifilee
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
3 sl Õli
4 dl Risotoriis
2 tk Paprika
8 dl Kanapuljong
1 dl Aprikoosikeedis
0.5 tl Tabasco kaste või
0.25 tl Cayenne´i pipar

Kuumuta poti põhjas õli ja prae seal paar minutit hakitud sibulat ja küüslauku. Lisa riis ja jätka praadimist mõni minut. Lisa juurde kuubikuteks tükeldatud kalunifilee, prae veel veidi. Seejärel lisa tükeldatud paprikad, kuum puljong, aprikoosikeedis ja Tabasco kaste. Sega ühtlaseks ning hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit.

SOOVITUS:
Sega soovi korral risotole juurde toorjuustu, saada kreemisema variandi.

 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes