Argitoidud

Odrakarask munavõiga

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Karask maitseb kõige paremini ahjusoojalt koos munavõiga, ent viib keele alla ka lihtsalt võiga. Kohupiim lisab karaskile tervislikkust ja teeb selle meeldivalt mahlaseks, seemned annavad oomega-3-rasvhappeid. Karask sobib hästi hommikusöögilauale.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti. Sega hulka kohupiimapasta, toasoe hapupiim ja sulatatud või. Ühenda jahud, sooda ja enamik seemnetest, lisa vedelale massile ning sega ühtlaseks. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud väiksemale ahjupannile. Puista peale ülejäänud seemned. Küpseta ahjus 180° juures 30–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 29.märts 2014 18:30
Suurepärane karask. Muutsin retsepti endale meelepärasemaks : kasutasin ainult odrajahu (3,5 dl) ja panin või asemel hapukoort (1 dl). Kohupiimapasta asemel sai teraline kohupiim (250 gr). Odrajahu oli ise ka suht sõmer. Superhea!
Leenu 09.nov 2013 23:41
väga hea küpsetis, veel tervislikumaks saab seda muuta, kui kasutada nisujahu asemel rukki(täistera)jahu, nagu mina tegin. lapsed ka söövad ja kiidavad, nii et kindlasti teen seda karaskit edaspidigi.
1