Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kuumad kuldsed kanasaiad

Argitoidud

Kuumad kuldsed kanasaiad

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kuumad võileivad maitsevad hästi hommikueineks. Praetud kana võid asendada ka grillkana, kuumsuitsulõhe või, miks mitte, lihtsalt keedumunaga. Kõrvale sobib hästi värske salat.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 viilu Sai
1 tk Kanafilee (praetud)
1 tk Õun
1 tl Karripulber
150 g Toorjuust (murulaugu või küüslaugu)
KATE
0.75 dl Majonees
2 tk Munavalge
1.5 dl Riivjuust
Lõika kanaliha ja õun väikesteks kuubikuteks, sega karri ja toasooja toorjuustuga. Määri kate saiadele ning pane saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vahusta munavalged, sega hulka majonees ja riivjuust. Kata saiad seguga. Küpseta ahjus 220° juures 5–8 minutit või kuni saiad on kuldkollased ja munavalgekate läbi küpsenud.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool