Argitoidud

Sõrnikud

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Sõrnikud pärinevad Vene köögist, kus neid serveeritakse suhkruga segatud hapukoorega. Ka moosiga on head. Sõrnikud on parimad otse pannilt tulnuna.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ pool tundi külmikus

Kogus: 4 portsjonit
Sega kohupiim, munakollased, jahu, sool ja suhkur ühtlaseks tainaks. Vormi sellest piklik vorstike ning pane soovitatavalt pooleks tunniks külma. Tõsta supitaldrikusse veidi jahu. Lõika tainavorst viiludeks ja kasta viilud mõlemat pidi jahusse. Vajuta iga sõrnik käte vahel laiaks madalaks koogiks ning prae pannil võis igalt poolt kuldkollaseks. Kui soovid sõrnikuid kohe (ilma tainast külmkappi panemata) valmistada, võta lusikaga tainast ja vajuta jahuste näppude vahel koogiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa