Argitoidud

Jogurti-kirsimaius seemnemüsliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Valmista jogurti-kirsimaiust kas hommikusöögiks või hilishommikuseks magustoiduks. Tee müsli kindlasti valmis eelmisel päeval ja paki kaanega klaaspurki. Serveeri seda maitsestamata jogurti ja värskelt keedetud kirsimoosiga. Kui viimast teha ei taha, sobivad kõrvale ka külmutatud marjad.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel vedel mesi, õli, kaneel ja vesi. Mõõda kaerahelbed kaussi koos seemnete või pähklitega, sega mee-õliseguga läbi ning lase 30 minutit paisuda. Pane segu küpsetuspaberiga kaetud pannile ja rösti ahjus 150° juures 30 minutit, aeg-ajalt segades. Lase pannil jahtuda. Sega hulka rosinad ja tõsta saadud müsli kaanega purki. Pane külmad kirsid koos suhkruga potti ja keeda 5 minutit. Lase moosil jahtuda. Serveeri seda koos müsli ja jogurtiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa