Argitoidud

Kalkuni-köögiviljahautis toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: 100 linnuliharooga Autor: Pille Enden
Kreemises juustukastmes köögiviljad sobivad ühtviisi hästi nii kana- kui kalkunifileega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori kaalikas, kartulid ja porgandid ning lõika kuubikuteks. Puhasta ja viiluta porru. Lõika kalkunifilee 1,5-2 cm suurusteks tükkideks, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta poti põhjas 1 sl õli, pruunista seal liha ja tõsta kõrvale. Lisa potti 1 sl õli ja tükeldatud köögiviljad, kuumuta need seal läbi. Vala juurde keev puljong ja hauta kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka toorjuust ja pruunistatud linnuliha, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta veel korraks läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 08.nov 2013 19:16
Tõesti on suurepärane. Pettuma ei pea :)
Liis 13.sept 2013 15:29
Väga maitsev, maitsvam kui pildilt paistab.
Margherita 10.märts 2013 16:05
Ainuüksi pildi vaatamisest hakkab suu vett jooksma :P see retsept tuleb kindlasti ise järgi proovida.
Mari 28.veeb 2013 16:45
Maitses väga hästi, isegi paremini kui oleksin osanud oodata. Tegin kanafilee ja Farmi murulaugu toorjuustuga (150 g).
anni66 19.veeb 2013 19:29
tuleb teha
1