Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Baklažaani-panniroog

Argitoidud

Baklažaani-panniroog

Sandra Vungi Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Baklažaan on see tumelilla koorega kõrvitsaline, mis poes on tihti suvikõrvitsa naabriks. Toitudes jääb ta mõnusalt rammusapoolne ja kergelt suitsune. Siinne roog on äärmiselt lihtne, palju kiidetud ja tõesti väga maitsev!

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Baklažaan
3 tk Kartul (suur)
400 g Purustatud tomatid
6 suurt küünt Küüslauk
2 sl Karripulber
5 sl Sojakaste
Toiduõli
Maitseroheline
Keeda kartulid koos koorega pehmeks. Samal ajal lõika baklažaan kuubikuteks ja prae pannil õlis. Lisa pannile purustatud tomatid ja tükeldatud küüslauk, hauta 15 minutit kaane all. Hautamise lõpul lisa karri, sojakaste ja maitseroheline ning kooritud-tükeldatud kartulid. Sega hoolikalt läbi ja keera kuumus maha.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes