Argitoidud

Baklažaani-panniroog

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Sandra Vungi
Baklažaan on see tumelilla koorega kõrvitsaline, mis poes on tihti suvikõrvitsa naabriks. Toitudes jääb ta mõnusalt rammusapoolne ja kergelt suitsune. Siinne roog on äärmiselt lihtne, palju kiidetud ja tõesti väga maitsev!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda kartulid koos koorega pehmeks. Samal ajal lõika baklažaan kuubikuteks ja prae pannil õlis. Lisa pannile purustatud tomatid ja tükeldatud küüslauk, hauta 15 minutit kaane all. Hautamise lõpul lisa karri, sojakaste ja maitseroheline ning kooritud-tükeldatud kartulid. Sega hoolikalt läbi ja keera kuumus maha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa