Argitoidud

Kreemjas spinatifarfalle

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Sandra Vungi
Selles roas on midagi maagilist. Kui otsustasin koos õega tädile külla minna, siis telefonis mainisin, et tulen tema “kööki tuunima”. Siis tegingi seda rooga. Toit valmis puupliidil ja sai ääretult hea. Katsime laua ning sõime esimese ja teise (ja no võib-olla ka kolmanda) portsu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Pane farfalle keema. Samal ajal tõsta (vokk)pannile spinat ja nii palju kuuma vett, et spinat on korralikult kaetud. Kuumuta segu 5–10 minutit. Lisa siis kaerakoor, sojapiim või tofukreem. Sega hoolikalt läbi ja maitsesta sojakastmega. Kurna farfalle ning vala (vokk)pannile, kus spinatisegu juba ees ootab. Sega kõik hoolikalt läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa