Argitoidud

Seitani-strooganov

Keskmine hinne: 3.74 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Sandra Vungi
Minu arust ei jää see toit küll millegagi klassikalisele strooganovile alla. Seitanitükid tasub mõnusalt krõbedaks praadida ning kurgi võiks valida pigem mahedamaitselisema kui liiga äädikase.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kuumale pannile õli ning lisa keedetud seitaniribad. Raputa peale soola ja pipart ning prae ribasid, kuni need on krõbedad ja pruunikad. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni sibulatükid muutuvad klaasjaks. Lisa ka tükeldatud marineeritud kurgid ja pudendatud puljongikuubikud. Vala üle poole panni jao kuuma veega. Lase mõni minut podiseda.
2. Sega samal ajal kruusis 2 sl nisujahu vähese külma veega, nii et saad poolvedela massi. Kalla see kiirelt kastmesse, ise segades. Maitsesta kastet kaerakoore või soolase tofukreemi ning soovi korral värske tükeldatud peterselliga. Söö koos keedetud kartuli, riisi, tatra või pastaga.

Vaata seitani valmistamist SIIT.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa