Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiluvõileivad kadunud munadega

Argitoidud

Kiluvõileivad kadunud munadega

Anni Arro Sepamaa talu köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Johannes Arro
Kes saarele sõidavad, need teavad, et ei ole praamisõitu ilma kiluvõileivata!

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 viilu Leib
9 tk Vürtsikilufilee õlis
Taluvõi
3 tk Muna
1 sl Valge veini äädikas
1 tl Sool
1 tl Kappar
Aedtill
Rukola
Roheline sibul
Must pipar
Oliiviõli
Lase liiter vett potis keema ning lisa sellele 1 tl soola ja 1 sl valget veiniäädikat. Alanda kuumust, et vesi ei keeks väga suurte mullidega. Löö munad ükshaaval ettevaatlikult otse vette ja keeda neid 5 minutit (nii saad ”kadunud munad”). Sel ajal rösti leivaviilud ja määri võiga. Aseta igale leivale 2–3 kilufileed ja 1 ”kadunud
muna”. Lõika munadele sälk sisse, maitsesta soola ja pipraga ning puista üle kapparite, hakitud tilli, rukola ja rohelise sibulaga. Piserda peale natuke oliiviõli, sest see annab keedumunale ja kilule väga mõnusa värske maitse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes