Argitoidud

Kiluvõileivad kadunud munadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sepamaa talu köök Autor: Anni Arro
Kes saarele sõidavad, need teavad, et ei ole praamisõitu ilma kiluvõileivata!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Lase liiter vett potis keema ning lisa sellele 1 tl soola ja 1 sl valget veiniäädikat. Alanda kuumust, et vesi ei keeks väga suurte mullidega. Löö munad ükshaaval ettevaatlikult otse vette ja keeda neid 5 minutit (nii saad ”kadunud munad”). Sel ajal rösti leivaviilud ja määri võiga. Aseta igale leivale 2–3 kilufileed ja 1 ”kadunud
muna”. Lõika munadele sälk sisse, maitsesta soola ja pipraga ning puista üle kapparite, hakitud tilli, rukola ja rohelise sibulaga. Piserda peale natuke oliiviõli, sest see annab keedumunale ja kilule väga mõnusa värske maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa