Argitoidud

Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Lihapallid maitsevad alati head, eriti hapukoorega üleküpsetatult. Lisaks saab hapukooreteki alla peita ürte, köögivilju ja muud kraami, mis roa maitset rikastavad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning sega ettenähtud ainetest kokku lihapallitainas. Veereta tainast väikesed pallid. Pruunista need kiirelt õlis ja tõsta ahjuvormi. Pane viilutatud porru tulisele pannile ning kuumuta paar minutit, kuid ära pruunista. Laota porrurõngad lihapallidele. Puista üle hakitud peterselliga. Sega hapukoor riivitud juustuga ning laota ühtlaselt kõige peale. Küpseta 200kraadises ahjus kuldseks (5–20 minutit).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 27.juuni 2013 20:09
Megahea!! Ainult tiba kuivaks jäi. Midagi peaks lisama, mis aitaks kastet tekitada. Porrut panin ka palju rohkem, 3 vart.
1