Argitoidud

Ülepannikoogid

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Gluteenivabad toidud Autor: Maire Vesingi
Hapupiimatainast valmistatud pannkoogid säilivad kaua pehmetena. 7 pannkoogist saad valmistada ka suurepärase pannkoogitordi, mille täidiseks võid kasutada moosi, kohupiima, vahukoort ja meelepäraseid marju.
Valmistusaeg: 20-40 min
Klopi munad fruktoosi või suhkruga lahti. Lisa rapsiõli ning vaheldumisi hapupiim ja omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks ja lase sellel umbes 15 minutit seista, et jahu paisuks. Prae kuumal pannil õhukesed ülepannikoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri moosi, mee, hapukoore või mõne teise meelepärase lisandiga.

Kogus 7 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maire 29.juuli 2013 20:17
Väga mõnusad; samal ajal nii pehmed kui muredad, elastsed kui kohevad. Meeldiv üllatus!
1