Argitoidud

Pardilihaborš

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Oma Maitse Autor: Martti Koppel
Õige leemega suppi serveerides paku juurde purustatud küüslauku, musta leiba, hapukoort, pits valget viina, soolapekki ja muud. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda terve part ja rösti kuival pannil koos terve küüslaugu, pastinaagi, koorimata mugulsibula ja porgandiga. Siis pane kogu lugu potti, lisa 5 liitrit külma vett ning maitsesta pipra, loorberi, soola ja köömnetega, suts muskaati ei tee ka halba. Maitserohelisekimp passib ka manu. Hea oleks veel miskeid kana- või hanekonte lisada, et leem ikka rammus oleks. Haki supiköögiviljad peenteks ribadeks, pane potti ja hauta kuumas võis, lisa kohe algul suts äädikat ka ja hauta siis tasasel tulel 20–30 minutit. Lisa ülejäänud koostisained ja valmiskeedetud puljong. Nüüd pane kogu lugu pliidile kaane alla vaiksele tulele või hauta ahjus, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa lõpuks ka puljongist üle jäänud liha ja hulganisti maitserohelist. Ongi
valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa