Argitoidud

Sinepiga maitsestatud praetud lest

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Poodi kalale Autor: Epp Mihkels
Teraline meesinep annab lestale mõnusa maitse ja praadides jääb kalale ka mõnus kõrbe pealispind. 
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 15 minutit maitsestumiseks

Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta kalad väga kergelt soola ja pipraga ning hõõru seejärel sinepiga. Lase maitsestuda 10-15 minutit. Kuumuta pannil või ja prae lestad kuldseks. Kala küpseb kiiresti ja on valmis, kui liha luudelt lahti lööb. Üleküpsetamine teeb liha aga tuimaks. Kui soovid krõbedamat koorikut, võid kalad enne pannilepanekut kergelt jahu sisse kasta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa