Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sinepiga maitsestatud praetud lest

Argitoidud

Sinepiga maitsestatud praetud lest

Epp Mihkels Poodi kalale
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Teraline meesinep annab lestale mõnusa maitse ja praadides jääb kalale ka mõnus kõrbe pealispind. 

kuni 20 min

+ 15 minutit maitsestumiseks

Retsept
portsjonile
4 tk Lestakala
7 sl Teraline meesinep
Sool
Must pipar
Või (praadimiseks)
Maitsesta kalad väga kergelt soola ja pipraga ning hõõru seejärel sinepiga. Lase maitsestuda 10-15 minutit. Kuumuta pannil või ja prae lestad kuldseks. Kala küpseb kiiresti ja on valmis, kui liha luudelt lahti lööb. Üleküpsetamine teeb liha aga tuimaks. Kui soovid krõbedamat koorikut, võid kalad enne pannilepanekut kergelt jahu sisse kasta.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga