Argitoidud

Kana ja spinati panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pille Enden Autor: Hea enesetunde road
Kevadiselt kerge kana-köögiviljaroog valmib üsna vähese ajaga. Spinatist kui hea karotinoidide, sealhulgas ka beetakaroteeni ja C-vitamiini allikast saab koos lahja kanafilee ja teiste köögiviljadega tervisliku roa.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja haki küüslauguküüned ning kuumuta pannil õlis. Tõsta terved kanafileed pannile ja hauta koos küüslaukudega 5-7 minutit. Siis pööra ümber, hauta veel 5-7 minutit ehk kuni kanafilee on küps ja tõsta kõrvale. Samal ajal poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta paprikad. Koori ja viilita sibulad. Vala pannile kanapuljong. Lisa kuumale puljongile paprika, sibul ja viilutatud seened ning hauta 3-4 minutit. Lisa siis spinat, sega köögiviljadega läbi ja kuumuta paar minutit. Alanda kuumust, lõika kanafilee viiludeks, tõsta köögiviljadele ja sega kõik läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel raputa peale riivjuust ja kuival pannil röstitud saiakuubukud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa