Argitoidud

Värske salat kitsejuustu, meloni ja viigimarjadega

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Selles salatis eelista pigem pehmet ja kreemist kitsejuustu, mida on ahjus lihtne kuumutada ja mis kuumuse toimel veidi sulama hakkab. Kasuta võimaluse korral Galia melonit või kantaluupmelonit – need on magusama viljalihaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika kitsejuustust kuubikud või kettad ja keera nende ümber peekoniviilud.
2. Küpseta peekonirulle 180kraadises ahjus umbes kolm minutit.
3. Puhasta melon seemnetest, eemalda koor ja lõika viiludeks.
4. Puista taldrikule rohelised salatilehed, lisa melon, veerandiks lõigatud viigimarjad ja peekonirullid.
5. Klopi omavahel palsamiäädikas ja oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.
6. Nirista vahetult enne serveerimist kaste salatile ja lisa mõned basiilikulehed.
7. Võid teha kerge kastme, lisada saiakrutoone. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa