Argitoidud

Täisteraspagetid rohke rukolaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Üks väga kiire pastaroog, milles täistera tumedus ja rukola veidi sinepine kangus. Feta maitsestab soolaga ning vahukoor seob kõik kreemiselt kokku. Veidi sidrunit seletab kõigile vahele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lase potis vesi keema, puista soola ja keeda täisteraspagetid al dente ehk mõnusalt krõmpsuks. Kui kapinurka on jäänud näiteks peterselli- või basiilikumaitselisi spagette, siis pista potti mõlemat sorti. Jälgi vaid, et keemisminuteid oleks enam-vähem võrdselt.
2. Kuni spagetid keevad, vispelda feta munakollastega. Lisa vahukoor, jahvata hulka pipart ning riivi muskaatpähklit. Kurna spagetid ja sega hulka feta-munasegu. Lisa rohkelt rukolat ja kappareid ning riivi sidrunikoort. Lõika serveerimisel roale lisaks mõned laastud Parma juustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Andrea 17.veeb 2014 07:14
Super intrmoafive writing; keep it up.
Sööja 23.apr 2013 20:09
Ei ole eriti hea. Lõhnab nagu kook (muna ja sidruni kooslus) ning mind see soolase toidu söömisel häirib. Maitse on ka täitesti mõttetu, otseselt vastu ei hakka, aga liiga hapukas (kapparitest). Fetat ja toore muna kooslus ei ole just kõige parem.
1