Argitoidud

Mungoa rohekuuene supp kanaga

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Selle supi rohelise näo annab munguba, mida muidu harjutud sööma idandina salatites või millest jahvatatud jahust klaasmakarone armastame idamaiste roogade juures. Harvem satub rohelise koorega tegelane supi sisse. Temas on rohkelt tarvilikke aineid, mis märtsis meile vajalikud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Leota mungube 3-4 tundi vees, muidu keevad need hirmus kaua.
2. Haki porru ribadeks ja küüslauk peeneks. Koori porgand ning lõika peenikesteks ribadeks. Kuumuta poti põhjas törts oliiviõli, lisa küüslauk, porru ja salveilehed. Keeruta mõni hetk ning lisa porgandiribad ja leotatud mungoad. Sega veidi ning vala peale lahja puljong. Keeda, kuni mungoad on hamba all kohe-kohe pehmed.
3. Lisa väikesed kanafileetükid, kirsstomatid ning rohkelt värsket maitserohelist. Pane ka soola, pipart ja veidi Worcerstershire’i kastet. Keeda, kuni esimesed mungoad poevad rohelistest keepidest välja. Serveerides lisa pisut riivitud Parma juustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vaimustunud 10.juuni 2015 00:12
Suured tänud retsepti jagajale! :) Imemaitsev ja tervislik supp.
1