Argitoidud

Pehme marjakook kondenspiimavallutusega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Seda kooki võib teha hommikul petipannkookide asemel. Kui sügavkülmas on kas või peotäis külmutatud marju, kapinurgas purk kondenspiima ja suupärane lusikas, et üks magus amps suhu pista, siis on selleks märtsihommikuks naeratus tagatud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 9 portsjonit
1. Klopi munad suhkruga ja vala hulka pett. Sega täisterajahu ning küpsetuspulber ja sõelu tainale. Kes soovib kollast kooki, sel tasub teha nisujahuga. Täisterajahu muudab koogi tumedaks ja samas veidi tervislikumaks. Mõnusa nüansi annab riivitud muskaatpähkel või pisut jahvatatud ingverit.
2. Vala tainas vormi ja puista peale peotäis punaseid sõstraid, kirsse või mustikaid. Näpuotsaga raputa peale fariinsuhkrut ning küpseta 200 °C ahjus 25 minutit. Lase veidi jahtuda, lõika ruudukesteks ja serveeri kondenspiima või külma vanillijäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Regina00 07.sept 2013 16:52
Ei tea kas asi on tegijas või retseptis aga minul tuli kõva ja nätske kook. Tegin kõik retsepti järgi. Koogi tegin ahjuplaadile. Väga õhuke kook tuli, peale selle kõva ja kohati nätske. Kes teab, mis ma valesti tegin? :( Kuidas teistel õnnestus?
1