Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõhe tsitruskastmes wasabiga

Argitoidud

Lõhe tsitruskastmes wasabiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lõhe on alati hõrk. Seekord valmista see kerges tsitrusemaitselises kastmes, mis on vürtsitatud mädarõikaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 vart Roheline sibul
2 küünt Küüslauk
700 g Lõhefilee
3 sl Õli
Must pipar
1 tk Apelsin
0.5 tk Laim
1 dl Vesi
Wasabi või
1 tl Mädarõigas (marineeritud)
Koriander
SERVEERIMISEKS
Apelsiniviilud
Laimiviilud
Haki sibul. Koori ja haki küüslauguküüned. Eemalda lõhefileelt nahk ja lõika 8 tükiks. Kuumuta õli pannil ja prae lõhefileesid mõlemalt poolt, olenevalt paksusest, 2–4 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile roheline sibul ja küüslauk. Hauta 1–2 min. Pressi 1 apelsinist ja poolest laimist mahl. Sega mahlad 1 dl kuuma vee
ja mädarõikaga. Vala pannile ja kuumuta keemiseni. Lisa koriandrilehed. Serveeri apelsini- ja laimiviiludega. Lisandiks sobivad riis või kartulid.

KOMMENTAARID

inimene 23.nov 2013 10:13
laimi asemel võib kasutada sidrunit!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool