Argitoidud

Juustuga üleküpsetatud peedi-kiluvorm

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat Autor: Epp Mihkels
Vürtsikilust ja kartulist ahjuvorm on teada-tuntud hea asi. Lisades aga ka keedetud punapeeti, saad hoopis huvitavama vormiroa, milles magus maitse tasandab soolasust. 
Valmistusaeg: 40-60 min

20 min + 40 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Viiluta kartul ja peet õhukeselt. Lao võitatud ahjuvormi kiht kartulit, kiht peeti ja kiht kilu, siis uuesti kartulit, peeti ja kilu. Klopi munad kergelt lahti ja sega piimaga läbi. Lisa maitseks veidi soola ja pipart ning vala ühtlaselt vormile. Riputa üle juustuga ja küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjus 35-40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa