Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustuga üleküpsetatud peedi-kiluvorm

Argitoidud

Juustuga üleküpsetatud peedi-kiluvorm

Epp Mihkels Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsikilust ja kartulist ahjuvorm on teada-tuntud hea asi. Lisades aga ka keedetud punapeeti, saad hoopis huvitavama vormiroa, milles magus maitse tasandab soolasust. 

40-60 min

20 min + 40 min ahjus

Retsept
portsjonile
1 karp Vürtsikilu Saare
3 tk Keedupeet (väike)
5 tk Kartul (keedetud)
2 tk Muna
1 dl Piim
Sool
Must pipar
1.5 dl Riivjuust
Viiluta kartul ja peet õhukeselt. Lao võitatud ahjuvormi kiht kartulit, kiht peeti ja kiht kilu, siis uuesti kartulit, peeti ja kilu. Klopi munad kergelt lahti ja sega piimaga läbi. Lisa maitseks veidi soola ja pipart ning vala ühtlaselt vormile. Riputa üle juustuga ja küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjus 35-40 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes