Argitoidud

Lapsepõlve lemmiksaiad

Keskmine hinne: 2.95 Allikas: Salatid, pirukad ja suupisted Autor: Anni Arro
Enne, kui õppisin makarone keetma, tegin selliseid saiu. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta ahi 230 kraadini. Vispleda kausis kokku koor, munad, riivjuust, purustatud küüslauk, muskaatpähkel, hakitud basiilik ja must  pipar. Lõika pikk sai viiludeks ja aseta igale viilule umbes 1-2 sl riivjuustusegu. Pane saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta, kuni juust muutub krõbedaks ja kuldseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaili 06.nov 2013 15:14
Tunduvad väga maitsvad.
1