Argitoidud

Kuldne porgandi-paprikasupp

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Värskelt valminud köögiviljadest saab kuldkollane porgandisupp kõige maitsvam. Kui soovid supi kollast värvust veelgi rõhutada, lisa teelusikatäis kurkumit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta ja tükelda köögiviljad ning hauta umbes 2 dl vees pehmemaks. Lisa kõik ülejäänud koostisosad ja maitseained, välja arvatud apelsinimahl. Keeda suppi madalal kuumusel umbes 20 minutit. Tõsta loorberilehed välja ja püreesta supp peenemaks. Nüüd lisa värske apelsinimahl ja lase supil kaane all 10 minutit maitsestuda. Soovijatele serveeri supi kõrvale läbipraetud peekonikuubikuid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristi 06.aug 2013 15:27
Väga hea mõnus ,kreemine supp. Olen teinud seda ilma peekonita, aga täna proovin peekoniga, kindlasti on väha hea!
Repsik 25.märts 2013 15:19
Retsept tundub huvitav, aga mulle ei maitse kookoskoor. Kastavalise koore kasutamine annab sama hea lõõptulemuse? On ehk keegi proovinud?
1