Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seapraad leivakoorikuga

Argitoidud

Seapraad leivakoorikuga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lase ahjust võetud suurel valmisprael alati fooliumi all umbes kümme minutit seista, nii ei jookse liha lõigates head mahlad praest välja. 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g Sealiha (kaelakarbonaad)
1 sl Mesi
1 tl Sinep
Sool
3 sl Riivleib
6 tk Õun
6 tk Must ploom
2 tk Mugulsibul
1. Sega omavahel mesi ja sinep ning määri liha kastmega kokku.
2. Maitsesta liha soolaga ja seejärel paneeri taldrikul riivleivas, nii et liha oleks leivaga ühtlaselt kaetud.
3. Eemalda õuntelt südamikud ja torka iga südamiku sisse kuivatatud ploom.
4. Koori sibulad ja lõika neljaks.
5. Tõsta liha koos õunte ja sibulatega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures tund ja 20 minutit.

SOOVITUS:
*Praadi sobib serveerida näiteks õuna- või seenekastmega, aga ka sinepise koorekastmega.
*Riivleiva saab kodus ise valmistada vanadest leivaviiludest, mille oled kas kiirkorras ahjus ära kuivatanud või lasknud varem toasoojas kuivada.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes