Argitoidud

Seapraad leivakoorikuga

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lase ahjust võetud suurel valmisprael alati fooliumi all umbes kümme minutit seista, nii ei jookse liha lõigates head mahlad praest välja. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel mesi ja sinep ning määri liha kastmega kokku.
2. Maitsesta liha soolaga ja seejärel paneeri taldrikul riivleivas, nii et liha oleks leivaga ühtlaselt kaetud.
3. Eemalda õuntelt südamikud ja torka iga südamiku sisse kuivatatud ploom.
4. Koori sibulad ja lõika neljaks.
5. Tõsta liha koos õunte ja sibulatega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures tund ja 20 minutit.

SOOVITUS:
*Praadi sobib serveerida näiteks õuna- või seenekastmega, aga ka sinepise koorekastmega.
*Riivleiva saab kodus ise valmistada vanadest leivaviiludest, mille oled kas kiirkorras ahjus ära kuivatanud või lasknud varem toasoojas kuivada.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa