Argitoidud

Veisepraad ahjujuurikatega

Keskmine hinne: 2.09 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Väherasvane veiseliha tahab pikka ja aeglast küpsetamist. 
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri veiseliha kastmega kokku ja puista lihale sool.
2. Koori sibulad ja porgandid ning lõika neljaks.
3. Tõsta liha koos juurviljade ja küüslaukudega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures poolteist tundi.

SOOVITUS:
* Hoisini kastme asemel võid määrida liha kokku ka Teriyaki kastmega.
* Et lihale tekiks krõbe koorik, võid praadi esimesed kümme minutit küpsetada 220–240 kraadi juures. Edasi jätka küpsetamist 120 kraadi juures ja ka siis poolteist tundi. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa