Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Veisepraad ahjujuurikatega

Argitoidud

Veisepraad ahjujuurikatega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Väherasvane veiseliha tahab pikka ja aeglast küpsetamist. 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
660 g Veiseliha (antrekoot)
4 sl Hoisin-kaste
Sool
2 tk Mugulsibul
4 tk Porgand
3 küünt Küüslauk
1. Määri veiseliha kastmega kokku ja puista lihale sool.
2. Koori sibulad ja porgandid ning lõika neljaks.
3. Tõsta liha koos juurviljade ja küüslaukudega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures poolteist tundi.

SOOVITUS:
* Hoisini kastme asemel võid määrida liha kokku ka Teriyaki kastmega.
* Et lihale tekiks krõbe koorik, võid praadi esimesed kümme minutit küpsetada 220–240 kraadi juures. Edasi jätka küpsetamist 120 kraadi juures ja ka siis poolteist tundi. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke