Argitoidud

Lambapraad kahe kapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Võised kapsad ja taine lambapraad on mõnusaks vahelduseks sealihale.
Valmistusaeg: üle 60 min

+ 12 tundi marineerimiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Määri liha päev varem purustatud maitsainete ja õliga kokku ning pane marineeruma.
2. Lõika nuikapsas kangideks, poolita Brüsseli kapsad ja tõsta koos marineerunud lihaga ahjuvormi. Purusta lihale ja juurikatele soola.
3. Tõsta kapsastele võikillud ja küpseta praadi ahjus 150 kraadi juures umbes pool tundi.

SOOVITUS:
* Lambapraele sobib kastmeks kõrvale serveerida punase veini kastet.
* Sarnast ahjupraadi võid valmistada ka teistest lambatükkidest, kuid siis on küpsetusaeg oluliselt pikem. Näiteks maitseb väga hästi lambakints, kuid see nõuab mitmetunnist küpsetamist. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa