Argitoidud

Pitsa Margherita

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtne on hea! Pitsa Margherita maitseb imehästi, kuigi sisaldab vaid tomatit-juustu-basiilikut. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Jaga tainas neljaks. Rulli üks osa jahusel laual õhukeseks kettaks ja kata marinara kastmega. Nirista peale oliiviõli. Riputa üle Parmesaniga. Laota peale viiludeks lõigatud mozzarella. Maitsesta kuivatatud basiiliku, soola ja pipraga. Küpseta ahjus 250 kraadi juures 5–10 minutit või kiviplaadil 275 kraadi juures 3–4 minutit.
Puista peale basiilikut ja laota soovi korral peale poolitatud kirsstomateid. Maitsesta tomateid soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa