Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pitsa Margherita

Argitoidud

Pitsa Margherita

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne on hea! Pitsa Margherita maitseb imehästi, kuigi sisaldab vaid tomatit-juustu-basiilikut. 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 kogus Pitsatainas (vaata linki tekstist)
2 dl Marinara kaste
4 tl Oliiviõli
2 dl Parmesan (jämedalt riivitud) v. muu kõva juust
250 g Mozzarella
Basiilik (kuivatatud)
Sool
Must pipar
PEALE
Basiilik (värske)
Kirsstomat
Jaga tainas neljaks. Rulli üks osa jahusel laual õhukeseks kettaks ja kata marinara kastmega. Nirista peale oliiviõli. Riputa üle Parmesaniga. Laota peale viiludeks lõigatud mozzarella. Maitsesta kuivatatud basiiliku, soola ja pipraga. Küpseta ahjus 250 kraadi juures 5–10 minutit või kiviplaadil 275 kraadi juures 3–4 minutit.
Puista peale basiilikut ja laota soovi korral peale poolitatud kirsstomateid. Maitsesta tomateid soola-pipraga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool