Argitoidud

Kartulipitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtsad ja odavad pitsad, kus kartul jääb mõnusalt krõmps. Võid kasutada Parmesani asemel ka kitsejuustu või tavalist riivjuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja lõika imeõhukesteks viiludeks. Koori ja ribasta sibul.
2. Jaga tainas neljaks ning rulli igast tükist ümar pitsapõhi. Purusta küüslauguküüned ja sega Merevaiguga.
3. Määri põhjadele Merevaiku, lao peale kartuliviilud ja sibularibad. Maitsesta soola-pipraga. Puista igale pitsale Parmesani. Küpseta 225kraadises ahjus 10–15 minutit või kuni pitsad on küpsed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa