Argitoidud

Krõbedad tortiljapitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Õhukesel tortiljapõhjal pitsad jäävad mõnusalt krõbedad ja küpsevad kiirelt. Pitsasid võid teha igasugu katetega. Siin on juhised, kuidas teha pitsat tomatipõhjal salaami ja juustuga, Merevaigu-põhjal röstitud sibulaga ning lihtsalt pesto ja tomatiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 250 kraadini. Laota tortiljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Esimese katte puhul määri tortiljadele marinara kaste ja puista peale riivitud juustu. Siis pane salaamiviilud ja puista üle punemega. Küpseta ahjus 5–10 minutit. Lase mõni minut jahtuda ja lõika sektoriteks, nii on pitsat mugavam näpu vahelt süüa. Teise katte puhul määri põhjadele Merevaiku, puista peale riivitud juustu ja röstitud sibulat. Riputa üle punemega. Kolmanda katte puhul määri tortiljadele pestot, laota peale poolitatud kirsstomatid ja mozzarella. Puista peale kuivatatud basiilikut ja küpseta!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa