Argitoidud

Pereisa seenepitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kasuta seenepitsa peal erinevaid seeni, aga lisa neid imeõhukeste viiludena. Alati on sobilikud šampinjonid, aga ka austerservikud ja šiitake seened on head. Muidugi võid ka lihtsamini läbi ajada ning teha pitsa üht sorti seente ja tavalise riivjuustuga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Jaga tainas neljaks. Rulli üks osa jahusel laual 20 cm läbimõõduga kettaks. Määri marinara kastmega ning nirista peale oliiviõli. Puista üle riivitud Parmesaniga (või laota peale mozzarella-tükke). Säti põhjale õhukesi seeneviile ja nirista soovi korral peale küüslauguõli (sega 0,5 dl oliiviõli 3–4 purustatud küüslauguküünega). Maitsesta soola ja pipraga. Puista peale hakitud peterselli ja rosmariini. Küpseta ahjus 250 kraadi juures 5–10 minutit või 275 kraadi juures kiviplaadil 3–5 minutit. Puista peale veel veidi riivitud Parmesani ja kaunista soovi korral värskete kirsstomatisektoritega. Tee nii ka teised pitsad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa