Argitoidud

Valge juustupitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Selles pitsas pole üldse tavapärast marinara kastet, küll aga on ohtralt juustu. Osta poest tükk Parmesani ja riivi seda ise pitsale, see maitseb paremini kui valmis riivitud toode. Selline pitsa sobib hästi ka külalistele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Jaga tainas neljaks. Rulli üks tükk imeõhukeseks kettaks. Määri peale kiht ricottat ja puista pisut Parmesani. Pane peale mozzarellaviile ja seedermänniseemneid. Lisa ka õhukeselt viilutatud küüslauku ja hakitud rosmariini. Nirista peale natuke oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga. Küpseta 250kraadises ahjus 5–10 minutit. Tee samuti teised pitsad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa