Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Valge juustupitsa

Argitoidud

Valge juustupitsa

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selles pitsas pole üldse tavapärast marinara kastet, küll aga on ohtralt juustu. Osta poest tükk Parmesani ja riivi seda ise pitsale, see maitseb paremini kui valmis riivitud toode. Selline pitsa sobib hästi ka külalistele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 kogus Pitsatainas (vaata valmistamisõpetusest)
250 g Ricotta-kohupiim
50 g Parmesan v. muu kõva juust
250 g Mozzarella
50 g Seedermänni seemned
4 küünt Küüslauk
4 oksa Rosmariin
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Jaga tainas neljaks. Rulli üks tükk imeõhukeseks kettaks. Määri peale kiht ricottat ja puista pisut Parmesani. Pane peale mozzarellaviile ja seedermänniseemneid. Lisa ka õhukeselt viilutatud küüslauku ja hakitud rosmariini. Nirista peale natuke oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga. Küpseta 250kraadises ahjus 5–10 minutit. Tee samuti teised pitsad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes