Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jogurti-kanašašlõkk idamaise nuudlisalatiga

Argitoidud

Jogurti-kanašašlõkk idamaise nuudlisalatiga

Signe ja Jaanika Anton Tallegg
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tallegg
Too natuke idamaisust oma kevadesse. Mõnusalt mahlane grillitud kanašašlõkk maitseb suurepäraselt koos kerge nuudlisalatiga, kus on ühendatud nii magusad kui ka vürtsikad maitsed.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
900 g (1 ämber) Jogurti-kanašašlõkk
8 sl Konservpapaia vedelik
2 tl Austikaste
2 suurt küünt Küüslauguküüs
1 tk Laim
250 g Papaia (konservist)
1 tk Värske kurk (pikk)
200 g Riisinuudlid
3 sl Seesamiseemned (röstitud)
Esmalt pane jogurti kanašašlõkk küpsema grillil või ahjus grillrežiimil 250 kraadi juures, kuni šašlõkk on pruunikas ja küps. Vajadusel võid šašlõkitükid enne küpsetamist teha natukene väiksemaks ja endale suupäraseks.
Salati jaoks aja vesi keema. Pane riisinuudlid 3. minutiks keevasse vette seisma, seejärel kurna need ning loputa külma veega. Tõsta kõrvale. Ava papaiakonserv ning vajadusel haki tükid pisut väiksemaks. Loomulikult võid konservpapaia asemel kasutada ka värskeid vilju. Samuti haki ka värske kurk suupärasteks tükkideks. Kastme jaoks riivi laimi koor ja pressi laimist välja mahl, sega juurde hakitud küüslauk, austrikaste ja maitse järgi konservpapaia vedelik.
Sega omavahel nuudlid, kurk ja papaiatükid ning vala peale kaste. Kõige peale tõsta soojad kanašašlõkitükid. Puista need üle röstitud seesamiseemnetega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes