Argitoidud

Kana-satay maapähklikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Sidrunheinases kalakastmes marineeritud kana esindab taipärast versiooni kuulsast Aasia marinaadist.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi marineerimiseks

Kogus: 3 portsjonit
1. Marinaadi valmistamiseks vajuta noa seljaga sidrunhein lamedaks ja haki pool-diagonaalis peeneks. Haki sibul ja küüslauk, tšilli ja lisa koos muude komponentidega köögikombaini ning töötle ühtlaseks pastaks. Tugevamad töötlevad segu ühtlaseks ka uhmris.
Lõika kanakintsudest 1,5cm laiused ribad, sega saadud pastaga ja jäta kaheks tunniks kuni üleöö seisma. Leota puidust grillvardaid vees, aja kana varraste otsa ja grilli helepruuniks. Grilli puudumisel võib neid ka ahjus küpsetada 15 min 200 kraadi juures. Serveeri värske salati ja maapähklikastmega.

2. Maapähklikastme valmistamiseks aja kookospiim kuumaks, lahusta karripasta ja maapähklivõi, lisa laimimahl suhkur ja kalakaste, timmi maitsed sobivaks. Korraga peaks olema tunda nii magusat, haput kui soolast, vürtsikas on see ütlematagi. Säilib kaetult külmkapis 2 nädalat.

Vaata retsepti: Kodune karripasta 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa