Argitoidud

Kreemine marjavorm riivleivaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Magus ja hapu, külm ja kuum on selles vormis mõnusalt põimunud. Maitsesta suhkruga, olenevalt marjade
magususest ja oma maitsest.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Klopi munakollased maisitärklisega lahti. Mõõda piim ja suhkur kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Kalla kuum piim tasapisi munakollaste hulka, samal ajal segades. Kalla segu potti tagasi ja kuumuta nõrgal tulel segades, kuni kreem tiheneb ja saavutab paksu majoneesi konsistentsi. Jahuta. Kuumuta pannil või, lisa riivleib ja pruun suhkur ning kuumuta, kuni suhkur on sulanud ja leib krõbe. Maitsesta kaneeliga. Tõsta leib vormi(de) põhja. Pane peale marjad. Külmutatud marju pole enne sulatada vaja. Pane 10 minutiks 200-kraadisesse ahju. Vahusta koor ja sega kreemiga. Kata marjad ühtlaselt kreemiga. Riputa peale demerara suhkrut, nii et kreem oleks ühtlaselt kaetud. Jahuta. Enne serveerimist lase grill kuumaks, kuumuta vormi/vorme grilli all või leeklambiga nii kaua, kuni suhkur ära sulab. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa