Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jahuvaba šokolaadipuding

Argitoidud

Jahuvaba šokolaadipuding

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Serveerimi kuuma pudingit koos jäätisega, veidi jahtunud variandid on head vahukoore või vanillikreemiga. Eriti õhulise tulemuse saad, kui vahustad munavalged ja -kollased eraldi ning lisad vahustatud valged kõige viimasena taina hulka.

20-40 min

Retsept
portsjonile
70 g Tume šokolaad
70 g Või
60 g Suhkur
2 tk Muna
1 sl Riisijahu
0.5 tl Küpsetuspulber
1. Tükelda või ja šokolaad ning sulata vesivannil.
2. Vahusta munad suhkruga.
3. Ühenda sulanud või ja šokolaadi segu munavahuga.
4. Sega riisijahu ja küpsetuspulber ning lisa ettevaatlikult segades ülejäänud massi hulka.
5. Tõsta segu väikestesse portsjonvormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke