Argitoidud

Banaanipätsid (jahuvabad)

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mida küpsemad banaanid, seda paremad tulevad pätsid. Antud kogustest saad 24 pätsikest.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Vahusta toasoe või suhkruga.
2. Haki banaan kahvliga peeneks ja lisa võivahu hulka.
3. Lisa taina hulka kirsid ja rosinad.
4. Sega omavahel jahud, sool ja küpsetuspulber ning lisa segades tainale.
5. Tõsta tainas väikestesse muffinivormidesse ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit.

HEA TEADA:
* Kirsse ja rosinaid võid eelnevalt leotada, selle tulemusel need paisuvad ja muutuvad mahlasemaks.
* Kui teed pätse suurtes muffinivormides, saad selle kogusega poole vähem ehk 12 pätsi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 19.märts 2014 09:24
Pealkirjas on mõeldud nisujahu. Nii nagu retseptides on sageli kirjas lihtsalt jahu ja selle all mõeldakse nisujahu.
Mannukas 18.märts 2014 19:11
Pealkiri ütleb, et jahuvaba. Mis asi see riisi- ja maisijahu siis on?
Marilys 06.sept 2013 18:37
Tegime kaks korda pätsikesi ja meeldis! Esimesel korral kasutasime riisijahu asemel banaani ja integraaljahu ning tulid mõnusalt pehmed. Teisel korral kasutasime riisijahu ja tulid teistmoodi maitsvad - mõnusalt tükilised. Mõlemal korral kasutasime värskeid marju ja teisel korral ka rosinaid. Maitsvad ja jäävad minu retseptikogusse :)
1