Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Täidetud suvikõrvitsad

Argitoidud

Täidetud suvikõrvitsad

Urmas Vaino Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Grepp
Kiire, lihtne, kerge ja hea amps.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Suvikõrvits
300 g Suitsusink
1 tk Porrulauk
300 g Kodujuust
8 tk Kirsstomat
Sool
Must pipar
200 g Riivjuust
Pune
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja võta lusikaga pehme sisu välja, nii et tekiksid lootsikud. Haki sink ja porru valge osa ning prae pannil kergelt läbi, sega kodujuustuga ja maitsesta. Prae pannil hästi kergelt läbi ka suvikõrvitsalootsikud, aseta need õliga määritud küpsetusvormi ja täida seguga. Eriti tore, kui sul on olemas grillpann, siis jäävad suvikõrvitsatele toredad triibud.
Riivi juust ja puista täidetud suvikõrvitsate peale, sinna aseta ka pooleks lõigatud kirsstomatid. Küpseta
200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Roheline salat lisandisk: Haki tubli ports lehtsalatit ja rediseid kaussi. Valmista salatikaste oliiviõlist, meest, sortsust sojakastmest, soolast, piprast. Vala kaste salatile ja sega läbi.

KOMMENTAARID

Anneli 27.sept 2014 18:11
Väga maitsev! Enne sööma hakkamist raputasin veel värsket basiilikut ka peale :)
liilia2 30.aug 2013 10:50
super !
T 13.aug 2013 09:40
Väga maitsev! Ainuke miinus on see, et süües tahab sisu vägisi laiali minna ja parim viis söömiseks on lusikaga :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool