Argitoidud

Soba-nuudlid ja mirin´i-kastmes kala

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Jaapanlaste mirin ehk riisivein lisab kastmele iseloomulikku magusust, mida võib asendada ka väiksema koguse tavalise suhkruga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Ühenda kastmeained ja jäta ootele.
2. Keeda nuudleid soolaga maitsestatud vees 5 minutit ehk kuni pehmenemiseni.
3. Lõika kala kuubikuteks ning küpseta väheses õlis küpseks. Tõsta kastmesse maitsestuma.
4. Sega osa kastmest nuudlitega, serveeri hakitud ürtidega ning tõsta peale kastmesed kalakuubikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa