Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soba-nuudlid ja mirin´i-kastmes kala

Argitoidud

Soba-nuudlid ja mirin´i-kastmes kala

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Jaapanlaste mirin ehk riisivein lisab kastmele iseloomulikku magusust, mida võib asendada ka väiksema koguse tavalise suhkruga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Soba-nuudlid
500 g Lõhefilee (nahata)
Õli (praadimiseks)
Koriander või
0.5 dl Tai basiilik (hakitud)
KASTE
2 tl Seesamiseemned (röstitud)
2 tl Ingver (riivitud)
2 sl Sojakaste
2 sl Sidrunimahl
4 sl Mirin
1. Ühenda kastmeained ja jäta ootele.
2. Keeda nuudleid soolaga maitsestatud vees 5 minutit ehk kuni pehmenemiseni.
3. Lõika kala kuubikuteks ning küpseta väheses õlis küpseks. Tõsta kastmesse maitsestuma.
4. Sega osa kastmest nuudlitega, serveeri hakitud ürtidega ning tõsta peale kastmesed kalakuubikud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes