Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanavokiroog hoisin-kastmega

Argitoidud

Kanavokiroog hoisin-kastmega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Hoisin on tihe sojaubadest magushapu maitsestuskaste, mida on mõnus dippimiseks kasutada.
kuni 20 min
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
Õli (praadimiseks)
200 g Suhkruherned
200 g Brokoli
1 tk Küüslauguküüs
4 sl Hoisin-kaste
2 kuni 3 sl Sojakaste
Riisinuudlid
1. Lõika filee õhukesteks ribadeks. Kuumuta vokkpannil õli ning prae liha kiirelt roosaka värvuse kadumiseni.
Eemalda vokkpannilt ja sega hoisinkastmega.
2. Keeda parajaks lõigatud brokoliõisikuid pisut aega. Tükelda küüslauk õhukeselt.
3. Lisa vajadusel pannile veel õli ning kuumuta mõni minut herneid, nõrutatud brokoliõisikuid ja küüslauku.
Lisa sojakaste ja kanaribad koos hoisinkastmega ning kuumuta veel mõni minut. Serveeri kuumalt koos ettevalmistatud nuudlitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes